NALAGAM ZAPRI

Računovodstvo

računovodsko poročanje
računovodsko obračunavanje
računovodsko nadziranje
knjigovodske listine
poslovne knjige
letno poročilo

Skrbimo, da stranke z zaupanjem z nami sprejmejo največje poslovne odločitve

za njihov uspeh!

Nudenje celovite računovodske podpore in svetovanje podjetju zagotovi varnost in prispeva svojo dodano vrednost k izboljšanju njegovega poslovanja.

Zato boste z našim računovodskim servisom prihranili čas in denar, ki vam omogoča, da se osredotočite na svojo osnovno dejavnost. Ne obremenjujte se sami z zapletenim računovodskim programom ampak zaupajte našim strokovnjakom!

Vaše zadovoljstvo in uspeh sta nam pri srcu, zato so naše knjigovodske storitve opravljene vedno pri največji učinkovitosti in uspešnosti.

V računovodskem servisu skrbimo za brezhibno kakovost opravljenega računovodstva tudi v prostorih vašega podjetja. Z ažurnostjo in pravilnim organiziranjem dela vam zagotovimo vaš podjetniški uspeh po poštenih cenah.

Nazaj

Storitve za vsakogar…rešitve samo za vas!

Izberite boljše, izberite nas.


Razmišljajte strateško, ukrepajte modro.

Eno podjetje za vse rešitve!


Pametne rešitve za vašo dejavnost.

Ne bodite le dobri, bodite odlični!

Z vpisom v kontaktni obrazec dovoljujem, da EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja za zagotavljanje personalizacije vsebin in statistične namene.
DANE S klikom na polje DA se prijavljam na aktualne novice, dogodke, stališča, bloge in ostale e vsebine EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v Politiki zasebnosti.