NALAGAM ZAPRI

Investicije in razpisi

Priložnosti nastanejo iz poslovnih idej in podjetnikove kreativnosti. Pomembno je izdelati idejo, ter za njo pridobiti finančna sredstva!

V najkrajšem možnem času vam naredimo CBA analizo in ovrednotimo investicijo.

Investicije niso zbirka želja. Ključni elementi se nekoliko spreminjajo od primera do primera, toda običajno so ključnega pomena opredelitev tržne niše, projekcija denarnih tokov in določitev ključnih elementov izvedbe.

V prvem koraku idejo nekoliko izbrusimo, ocenimo tržni potencial in oblikujemo poslovni koncept za prijavo na razpis. Poslovni koncept predstavlja novost, svežino, ki bo omogočila uspešen in učinkovit nastop na trgu.

Poslovno načrtovanje je priprava za uresničevanje prepoznane poslovne priložnosti. S poslovnim načrtom se lahko lotimo razpisov in pridobivanja investicije oz. finančnih sredstev, s katerimi lahko vaša investicija zaživi!

Nazaj

Storitve za vsakogar…rešitve samo za vas!

Izberite boljše, izberite nas.


Razmišljajte strateško, ukrepajte modro.

Eno podjetje za vse rešitve!


Pametne rešitve za vašo dejavnost.

Ne bodite le dobri, bodite odlični!

Z vpisom v kontaktni obrazec dovoljujem, da EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja za zagotavljanje personalizacije vsebin in statistične namene.
DANE S klikom na polje DA se prijavljam na aktualne novice, dogodke, stališča, bloge in ostale e vsebine EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v Politiki zasebnosti.