NALAGAM ZAPRI

Prenova poslovnih procesov

vložek človeškega potenciala
korist in zadovoljstvo kupca
analitično ravnanje
celostno obravnavanje
procesno optimiranje
kontinuirani proces izboljšav

Konkurenčnemu pritisku globalizacije se podjetja lahko uprejo tudi z implementacijo sodobne informacijske tehnologije v njihove poslovne procese. 

Ker je prenova poslovnih procesov mnogokrat zahteven projekt je priporočljivo najeti strokovnega zunanjega svetovalca, ki se na poslovne procese podrobno spozna. Ta koordinira in vodi projekt ter nadzoruje realizacijo potrjenih ukrepov s strani vodstva.

S pomočjo analize povzročiteljev stroškov in dodane vrednosti ter celostnim obvladovanjem poslovnih procesov učinkovito reorganiziramo ter s tem trajnostno zagotovimo uspešnost na vseh področjih poslovanja. 

Upravljanje poslovnih procesov zajema štiri analitične in optimizacijske faze ter iz njih izpeljane instrumente kontrolinga. Poleg analize povzročiteljev stroškov in dodane vrednosti se pri celovitem optimiranju oz. prenovi poslovnih procesov uporabljajo še vrednostna analiza splošnih (režijskih) stroškov, analiza aktivnosti in analiza procesov.

Nazaj

Storitve za vsakogar…rešitve samo za vas!

Izberite boljše, izberite nas.


Razmišljajte strateško, ukrepajte modro.

Eno podjetje za vse rešitve!


Pametne rešitve za vašo dejavnost.

Ne bodite le dobri, bodite odlični!

Z vpisom v kontaktni obrazec dovoljujem, da EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja za zagotavljanje personalizacije vsebin in statistične namene.
DANE S klikom na polje DA se prijavljam na aktualne novice, dogodke, stališča, bloge in ostale e vsebine EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v Politiki zasebnosti.