NALAGAM ZAPRI

Poslovno pravo

obligacije
pogodbe
reševanje konfliktov
ustanovitev družb
pravna mnenja
davki

Dovolite našim izkušnjam, da so vaš vodič!

Nimate časa urejati pravnih zadev in se ukvarjati z vso birokracijo?

Zaslužite si najboljšo pravno podporo!

Pri poslovnem pravu se ukvarjamo z zahtevnejšimi in obsežnejšimi pravnimi in kadrovskimi primeri ter vam s tem omogočimo povečanje obsega dela, brez potrebe po dodatni zaposlitvi kadrov.

V sodelovanju z izkušenimi pravnimi strokovnjaki poslovnega prava nudimo podjetjem in fizičnim osebam zunanjo strokovno podporo in poslovno pravno svetovanje s kvalitetnimi pravnimi storitvami z različnih področjih ter izdelavo vseh vrst notranjih aktov, pravnih mnenj, sklepov, pritožb, izvršb itd.

Nazaj

Storitve za vsakogar…rešitve samo za vas!

Izberite boljše, izberite nas.


Razmišljajte strateško, ukrepajte modro.

Eno podjetje za vse rešitve!


Pametne rešitve za vašo dejavnost.

Ne bodite le dobri, bodite odlični!

Z vpisom v kontaktni obrazec dovoljujem, da EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja za zagotavljanje personalizacije vsebin in statistične namene.
DANE S klikom na polje DA se prijavljam na aktualne novice, dogodke, stališča, bloge in ostale e vsebine EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v Politiki zasebnosti.