NALAGAM ZAPRI

Projektno vodenje in priprava poročil

Naj vaši projekti postanejo realnost!

Začnite svoj projekt z nami in črpanje sredstev bo veliko lažje!

Organizacija in koordinacija projektov je lahko ob sočasnem poslovanju skoraj neizvedljiva, še posebej, če imate pomanjkanje kadrov in časa. Zahteva delo dodatnega človeka in veliko birokracije zato so lahko začetni koraki v projektu neznosni. 

Pisanje poročil in priprava dokumentacije, ki jo financerji želijo za pravilno in pravočasno izplačilo vaših sredstev je zamudno in natančno delo, ki zahteva veliko časa, ki ga vi nimate.

Z vključitvijo naše ekipe v vodenje razpisnih projektov si v vsakem primeru povečate možnost uspeha.

Sodelujemo lahko tudi kot partnerji projekta in se vključimo v vlogo kot vodja projektov ali koordinator projekta.

Vodenje projektov lahko izvajamo skozi vse stopnje – od začetka projekta do načrtovanja njegove izvedbe, same izvedbe in vse do njegovega zaključka.

Kot partnerji smo tako veliko bolj vpleteni v posamezne stopnje izvajanja projekta in lahko hitreje opozorimo na morebitne nepravilnosti ali napake pri posameznih fazah.

Nazaj

Storitve za vsakogar…rešitve samo za vas!

Izberite boljše, izberite nas.


Razmišljajte strateško, ukrepajte modro.

Eno podjetje za vse rešitve!


Pametne rešitve za vašo dejavnost.

Ne bodite le dobri, bodite odlični!

Z vpisom v kontaktni obrazec dovoljujem, da EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja za zagotavljanje personalizacije vsebin in statistične namene.
DANE S klikom na polje DA se prijavljam na aktualne novice, dogodke, stališča, bloge in ostale e vsebine EQUILIBRIO, Iris Ladinik s.p. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v Politiki zasebnosti.